Folyamatfelügyelet


A kicsi, szabálytalan alakú objektumok megjelenítése és hőmérsékletük messziről történő meghatározása nélkülözhetetlenné teszi az infravörös kamerákat az elektronikai ipar minden területén. Képesek gyorsan azonosítani az elektronikai hibákat a villamos ipari cégek termékeiben mielőtt még több probléma adódna.

 

 

A villamos- és petrolkémiai ipar energia igényes folyamata a finomítás, ezért alapos hőmérsékletmonitorozást igényel, hogy kiderüljön, hatékony-e és biztonságos-e a termelési folyamat. Például sok termikus folyamatnál magas hőmérséklet mérésére alkalmas infravörös termokamera segítségével gyors és pontos diagnózist kaphatunk a problémákról, így elkerülhetjük a költséges, nagy meghibásodásokat, károkat.

 

 

Élelmiszeripari vállalatok termelésének ellenőrzésében fontos a minőség és a gazdaságosság. Az infravörös technológia nagy segítséget jelent a termelési folyamat felügyeletében. A termovíziós képek lehetőséget nyújtanak a biztonságosabb és hatékonyabb termelés megszervezésére. A mérések által magas színvonalat és jobb eredményeket érhet el a vállalat a szigorú követelményeket támasztó piacon.

 Az üvegipar és porcelánipar számára elkerülhetetlen a folyamatok hőmérsékletének figyelemmel kísérése. Amióta a folyamat természete termikus, a megmunkált üveg minősége az eszközök (öntőminta, szállítószalag, kazán pontos hőmérséklete) pontos beállításától függ. Az infrakamerák egyszerűen használhatók ezek hőmérsékletének monitorozására, valamint elektronikus és mechanikai hibák feltárására.

 

Ajánlott készülékek:

 

Delta3N Kft. 1996-2024 © Minden jog fenntartva.
PDM-RCM Termográfia Termokamera - Wuhan Guide Gépvédelem Rezgés Ultrahang szivárgás
Delta-3N Kft. Kastély Mernye Kastély Szentgáloskér
Látogatott weboldalak készítése és keresõoptimalizálás