Fusion Technológia

Letölthető anyag

Az infravörös és a vizuális képek együttes megjelenítése egy kijelzőn.

Az IR-Fusion Technológia segítségével vizuális kép készíthető és az infravörös képhez csatolható, így megbízhatóbb kiértékelés készíthető. Segít a hibák pontosabb beazonosításban és a gyanús alkatrészek megjelenítésében. Így a szerekés könnyebben és hatékonyabban elvégezhető.

Nézze a dolgokat két szemszögből

A kritikus információk feldolgozásánál az infravörös képek egyoldalú alkalmazása többé nem elégséges. A forradalmi IR-Fusion technológia segítségével a részletek könnyebben beazonosíthatóak, másrészt az infravörös és a vizuális képek kombinációja által a képek kezelése és elemzése is leegyszerűsödik.

Az IR-Fusion technológia egy időben rögzíti az infravörös és vizuális képeket, és lehetőséget nyújt a teljes képoptimalizálásra a kamerán és a szoftveren található 5 különböző palettán.

A beépített lézeres célzó a precíz, pontos és könnyű komponens beazonosítást teszi lehetővé. Az IR FlexCam hőkamerák összes FT modellje tudja ezt az opciót.
(Kivétel Fluke Ti40FT, mivel az csak a Picture-in-Picture módot támogatja. A többi funkció opcióként megvásárolható.)

5 megjelenítési mód lehetséges:

Full IR (Teljes infravörös kép)
Gépegységek és berendezések hibaelhárításához, valamint elemzéséhez, nagy felbontású infravörös képpel. A legkisebb hőmérséklet felfedezéstől a hibák kialakulásáig, teljes dokumentálási lehetőséggel. A teljes infravörös képek automatikusan hozzárendelődnek a vizuális képekhez.Picture-in-Picture (Kép a képben)
A vizuális képbe ágyazva jeleníti meg az infravörös képet, ezek kapcsolatban vannak egymással egy referencia segítségével, így könnyen azonosíthatók a hőmérséklet-változással járó problémák. 

Alpha Blending (Átmenet)
A vizuális és infravörös képek bármilyen arányban történő együttes kombinációja, egy képben egyesítése, képrásegítéssel, a részletek kiemelésével pontosabb helyi problémák meghatározására.IR/Visible Alarm (Infravörös/látható hőriasztás)
A kamera programozható, hogy adott érték felett, alatt, vagy két előre beállított érték között lévő hőmérsékleteket jelenítsen meg teljes infravörös módban, a kép többi részét pedig teljes vizuális kép megjelenítéssel. (csak a Ti55FT és Ti45FT modelleknél)Full Visible Light (Teljes Vizuális megjelenítés)
Az egyedülálló IR-Fusion technológia lehetővé teszi, az egy ez egyben történő leképezést. Használatával lehetőség van a vizsgálati területekről világos, részletes, vagy ellenőrző képek és riportok készítése.Automatikus jegyzőkönyv generálás és hatékony ellenőrzés
Az IR-Fusion használatának biztos alapját a SmartView szoftver jelenti. Az infravörös és vizuális képek, valamint ezekhez tartozó megjegyzések százai könnyen importálhatók a SmartView szoftver segítségével. A képekhez tartozó informatív értékek testre szabottan megjeleníthetők, kiválaszthatók az IR-Fusion 5 megjelenítési módja közül. Ez lehetővé teszi a pontos analízist és a jelentéskészítési eljárás is könnyű, gyors. A SmartView széleskörű jelentéskészítő eszköze teljes mértékben kielégíti a felhasználói igényeket.

Vizuális képet rögzítő kamera jellemzői:
  • Pixel: 1.3M.
  • Felbontás: 1280H x 1024V.
  • Látómező: 54.23H x 43,6V.
  • Érzékenység: 1 lux.
  • Fókusztávolság: 30 cm-től végtelenig.
  • Exponálás: Automatikus.
  • Beépített flash: kézi, vagy gyári beállítás.
  • Segédfény megvilágítás: a videofelvétel erősítésére rossz környezetben.
Delta3N Kft. 1996-2022 © Minden jog fenntartva.
PDM-RCM Termográfia Termokamera - Wuhan Guide Gépvédelem Rezgés Ultrahang szivárgás
Delta-3N Kft. Kastély Mernye Kastély Szentgáloskér
Látogatott weboldalak készítése és keresõoptimalizálás